maanantai 28. heinäkuuta 2008

Ikävä :'(

Kävimme tänään katsomassa Neelaa uudessa kodissa. Niin, Neelahan muutti jo yli kuukausi sitten koeajalle tutun pariskunnan luokse. Tilanne kotona ei viime kesän pentujen jälkeen koskaan rauhoittunut ja tappelut Neelan ja muiden kissojen (etenkin Geen) välillä menivät kerta kerralta pahemmiksi. Lopulta jouduimme eristämään tytöt kokonaan toisistaan, viimesinä viikkoina Neela alkoi jo tapella poikienkin kanssa.

Mietimme pitkään kuinka tervettä on pitää kissaa lukittuna yksin tai jomman kumman kastraattipojan kanssa yhteen huoneeseen ja tulimme siihen tulokseen, että se ei ole meidän ihmisten, eikä kissojen kannalta todellakaan hyvä vaihtoehto. Haluan että kissani voivat käyttää jokaisen neliön kodissani hyvödykseen. Yhdessä kissoja ei voinut enää pitää ja tuskin tilanne olisi koskaan korjaantunut. En koskaan olisi uskonut, että joutuisin etsimään jollekin uuden kodin. Joskus on vaan pakko muuttaa periaatteitaan, ainakin tämän kyseisen tapauksen kohdalla. Ne jotka ovat joskus kokeneet saman, tietävät varmasti mistä puhun ja miten vaikeaa se on.

Neela on ihana kissa ja tämän päivisen vierailun jälkeen olo on ollut todella kurja - ikävä on hirveä. Neelalla on uudessa kodissaan todella hyvä emäntä, isäntä sekä kissakaveri, jonka kanssa elämä sujuu rauhallisesti. Olen oikein tyytyväinen, vaikkakin todella surullinen :( Neela on aina rakas!

perjantai 25. heinäkuuta 2008

Kuvaterveiset

Riksuli on kasvanut kovasti, painoakin reilun 5kk iässä on 2,7 kg. Kyllä se vaan on ihana poika, tykkään ihan hirveästi!


Tässä kuvassa lepäilee sohvan ja Maon välissä ja seuraavassa esittelyssä kylki ja melko selkeä kontrasti punaiselle!

sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Muitakin kuulumisia

Urakoidaan tänne nyt tätä tekstiä, kun muiden blogeissa tuntuu näin kesällä olevan kovin hiljaista.

Saatiin viime viikolla Senia kylään pariksi päiväksi, toi Ilanan Ozzya treffaamaan. Se etu täällä kaukana asumisessa on että kavereiden on melkeen pakko viipyä pidempään, kun matkustaminen eestaas ei ole kovin kannattavaa :-) Toivottavasti pentuja tulee. Me odotetaan tietty niitä klassisia, nyt kun tiedetään että Ozzykin varmuudella on kantaja.

Lempo oli sitä mieltä, että sillekin voisi pian neito tulla kylään.. Ja on jatkanut kovin ahkerasti tätä "ilosanoman" levittämistä Ilanan poistuttua. On se niin sydäntäsärkevää katsoa kun velipoika saa kaikki naiset, Lempon jäädessä ruikuttamaan perään. Pissa on myös lentänyt kiitettävästi, sitä ne naisten hajut teettää.

lauantai 19. heinäkuuta 2008

Kuvapläjäys


Lempo oli todella innokas ulkoilija ja hyvin innoissaan kun vein Nökön (kaikki muut meidän valjaat oli sille liian pieniä :D) valjaat sille koekäyttöön. Se olis tutkinut tiluksia ties kuinka pitkään. Sisällä tuli hirveä poru kun kesken kaiken riistettiin ulkoilumahdollisuudet. Mökillä on käärmeitä, joten vapaasti jolkottelu on senkin takia turhan riskialtista hommaa.


Ozzy puolestaan ei ollut ihan niin rento ulkoilija, muistuttaa aika paljon mummoansa Neelaa :D Siihen se mätkähti isäntänsä sylistä, eikä mihinkään hievahtanut. Suu vaan kävi taukoamatta "nyt prrrrrkl viette mut sisälle ja vähän vauhdikkaasti" 8)


Kollien pissipyykit pestiin perinteisesti nyrkkipyykillä rannassa. Eihän se kusenhaju tyynyistä ihan niin hyvin lähde kun pesukoneessa, mutta yritettiin ainakin..


Kauppareissulla poikettiin Hepokönkäälle. Se on suomen suurin vesiputous, 24m korkee!






Siinä itse komeus. Kohina oli melkoista! Kuulema tuonne vaeltelee ihmisiä kesän mittaan pelkkää kohinaa kuuntelemaan.

maanantai 14. heinäkuuta 2008

Hyvää synttäriä Aki sekä B-pennut!

Tänään meillä juhlitaan! B-pennut täyttävät vuoden ja Akille tulee hieman enempi vuosia täyteen. Vuoden päästä juhlitaan Akin pyöreitä! 8)

Onnittelut siis Akille sekä B-pennuille: Alisalle, Lempolle, Marsulle (Tanskaan), Ozzylle, Rambolle, Sagalle ja Unnalle! Omistajille käy käsky että hemmotelkaa hönttejänne (vaikka senhän te teette ilman käskyäkin)!


näin pieniä sitä on joskus oltu <3

Yritän tässä viikon aikana purkaa kamerasta kuvavuorta ja kirjoittelen mökikireissusta jotain. Kävin vajaan viikon mökillä rentoutumassa; kalastelin ja nukuin pitkään. Lempo ja Ozzy kaikessa kollimaisessa ihanuudessaan kusivat eilen laukkuuni. Kyllä sitä tuntee olevansa arvostettu vieras :| Onneksi olin samana päivänä lähdössä kotiin.

sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

*Hehkuttel*

En malta olla kertomatta viikonlopun näyttelyistä, vaikka olenkin ihan umpiväsy. Lähinnä mielessä pyörii ajatus lepäämisestä, mutta yritän vielä pysyä tovin hereillä. Oikea jalka kipeytyi ikävästi jo perjantaina, enkä tiedä oikein miten.. Ilmeisesti se nyrjähti jossakin välissä jo talkoissa.. Mutta sinnillä sitä selviää, nytten on kyllä kipee!

Lauantaina omista kissoistani näyttelyyn osallistui vain Riksi, tuomarina oli Martin Kabina ja taas kerrottiin kuinka hyvä luonne pojalla on! Se vaan on, ihan huikea. Muistin kyllä kehua kaikille Riksiä kehuneille tutuille, että Saila osaa tehdä tällaisia näyttelyluonteita eikä mulla ole mitään osaa eikä arpaa asian kanssa :))) Riksistä tuli kategorian paras pentu. Taas minun yllätyksekseni Lempo oli tuomarin paras ja koska urokset olivat kaikki samalla tuomarilla, se oli myös kategorian paras. Keskusteltiin lounaalla "tyttöjen" kanssa, että ilmeisesti olen itse jämähtänyt siihen pentuajan muisteloon, jolloin Ozzy ehdottomasti olikin paremman näköinen. Nyt aikuistutta Lempo on kehittynyt todella paljon edukseen, tosin tuomari oli sitä mieltä että kukaan kolleista ei ollut huipputyyppinen. Huippuja tyyppejä ne silti kaikki on!

Sunnuntai oli aivan huikea! Lempo oli jälleen kategorian paras, tuomari oli kehunut että on lihaksia ja massaa jätkällä! Paneelissa meidän tytöt Alisa ja Gee oli vastakkain. Äänet meni tasan ja Kristiina käskettiin ratkomaan ongelmaa, hänen mielestään Alisa on parempi ja niinpä neiti-Bling Bling voitti emonsa. Jännitti kyllä, vaikka kaksi omaa kilpaili paneelissa vastakkain :D Kasvattini Saga (Feanorian Blue Lotus, OSH a 25) oli kategorian paras kastraattinaaras ja kaiken huipuksi Riksi kategorian paras pentu!

Gee oli ainoa siitosnaaras nelosissa, mutta ei kyllä millään huonoilla pisteillä.. 116,25 ..

Harmittaa että Aki oli kuskailemassa tuomareita lentokentälle, eikä saatu otettua kimppakuvaa noista Geen lapsosista :-( Mutta ehkä vielä joskus!

Nyt tää lähtee lepäileen..